Secretele unor dinți mai curați și mai sănătoși

Iată ce contează atunci când vine vorba de alegerea periuței de dinți potrivite, a unei paste de dinți bune și a celei mai bune tehnici de periaj

Sfatul experților stomatologici pentru a vă menține dinții curați sună destul de simplu: periați de două ori pe zi și folosiți ata dentară. Dar alegerea dintre numeroasele produse disponibile pentru a vă ajuta să faceți acest lucru poate fi descurajantă. Periuta de dinti electrica sau manuala? Perii moi sau duri? Ață dentară sau “water flosser”? Și cum rămâne cu apa de gură, curățarea dentară și benzile de albire?

Citeste si : Ai grijă ce semnezi! Dicționarul cu termeni din asigurări disponibil în Aplicația InfoCons!

Răspunsurile corecte depind parțial de preferințele voastre. „Sperăm că ceea ce experimentați cu orice periuță de dinți este că vă curățați dinții și apoi veți dori să o folosiți din nou”, spune Edmond R. Hewlett, DDS, profesor la UCLA School of Dentistry din Los Angeles și consilier pentru consumatori al Asociației Stomatologice Americane (ADA).

Dar există produse de îngrijire a dinților cu avantaje clare. Testele Consumer Reports arată, de exemplu, că unele periuțe de dinți electrice sunt mai bune decât altele la curățare și sunt mai ușor de utilizat.

Citeste si : Alertă InfoCons : Pastile de supt cu până la 6 E-uri !

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului Dinti Periuta de dinti Periaj pasta de dinti