Reprezentantul InfoCons participă la ședința de lucru Safe Food Advocacy Europe

Astăzi, în data de 18 iunie, un reprezentant InfoCons participă la ședința de lucru organizată de Safe Food Advocacy Europe , pe platforma online Microsoft Teams . Întâlnirea grupului de lucru a început la ora 12:00 ( ora României ) .

Scopul acestei întâlniri a grupului de lucru este de a aborda provocările și oportunitățile legate de relația dintre producția și consumul de alimente și problemele de sănătate . Reunind expertiza colectivă a organizațiilor membre ale grupului , se poate lucra împreună spre soluții inovatoare și pentru susținerea unor politici care promovează siguranța alimentară .

În cadrul întâlnirii , participanții membri ai grupului de lucru au prezentat perspective locale și internaționale referitoare la subiectele dezbătute pentru a stabili direcții de viitor . Discuțiile din cadrul întâlnirii au în prim plan protecția consumatorilor  prin promovarea practicilor de siguranță alimentară .

 

InfoCons – Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea Programelor și Strategiilor , membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro