Reprezentantul InfoCons participă la Consiliul de Etică al Spitalului Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 28 Iunie 2024, începând cu ora 13:00 la ședința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni București .

Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni reprezintă unul dintre cele mai importante spitale de urgență din București, deservind o populație de aproximativ 4 milioane de locuitori din București și județele limitrofe, cu un număr de 558 paturi spitalizare continuă și 5 paturi spitalizare de zi.

Spitalul Clinic de Urgenţă “Bagdasar-Arseni” este cea mai mare Clinică de Neurochirurgie din România (263 paturi) ce abordează întreagă patologie traumatică, tumorală, vasculară, malformativă, craniană, degenerativă și spinală.

În cadrul ședinței se vor analiza următoarele :

  • Analiza rezultatelor aplicării  mecanismului de feed-back al pacientului pentru luna aprilie 2024
  • Rezolvarea anumitor sesizari
  • Promovarea valorilor etice în rândul personalului medico-sanitar în vederea diminuării vulnerabilităților etice
  • Diverse

 

 

InfoCons  Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea Programelor și  Strategiilor membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro