Reprezentanții InfoCons participă la Conferința „ Despre fonduri nerambursabile și infrastructură: 2023 – anul revenirii economiei ”

Reprezentanții InfoCons participă astăzi , 30.03.2023, la Conferința „Despre fonduri nerambursabile și infrastructură: 2023 – anul revenirii economiei” organizată de Organizația Femeilor Antreprenor (OFA) și desfășurată în cadrul la Cercul Militar Național – sala ”Eusebiu Ștefănescu”.

Despre fonduri nerambursabile și infrastructură: 2023 – anul revenirii economiei?

Relansarea economică a unei țări este un proces complex care poate dura mai mulți ani și care depinde de mai mulți factori, inclusiv politicile guvernamentale, investițiile în infrastructură, inovațiile tehnologice și stabilitatea economică globală.

Pentru a încuraja relansarea economică a României, guvernul și mediul privat ar trebui să se concentreze asupra unor politici economice sustenabile și a unor investiții în sectoare-cheie, cum ar fi infrastructura, inovația tehnologică, turismul sau industriile creative.

Citește și : Începând cu 15 martie 2023 , restaurantele trebuie să afișeze ingredientele , declarația nutrițională și aditivii pentru preparate conform Ordinului ANPC – InfoCons Organizație de Protecția Consumatorilor te informează !

În plus, ar trebui să se încurajeze o cultură a antreprenoriatului și să se acorde sprijin micilor întreprinderi și startup-urilor. De asemenea, este important să se mențină stabilitatea economică și să se promoveze un mediu de afaceri favorabil, astfel încât să se atragă investiții și să se stimuleze creșterea economică.

Panelul ”Cum își pot finanța IMM-urile dezvoltarea și transformarea digitală și energetică în această perioadă de multiple crize suprapuse?” va fi centrat pe sursele nerambursabile de finanțare ce vor fi la dispoziția antreprenorilor pe Cadrul Financiar Multianual 2021-2027, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, al REPowerEU, al Planului Național Strategic pentru implementarea Politicii Agricole Comune, dar și pe instrumentele financiare la care pot apela IMM-urile (instrumente financiare, soluții de garantare, șamd).

Citeste si : Ai grijă ce semnezi! Dicționarul cu termeni din asigurări disponibil în Aplicația InfoCons!

Panelul ”Investițiile în infrastructură – catalizatorul relansării economice a României” va lua în discuție lucrările majore de infrastructură (publice și private) pe care România le are în vedere în următorii ani, dar și posibilele soluții la dificultățile cu care se confruntă antreprenorii în ceea ce privește marile proiecte naționale.

Conferinta despre fonduri nerambursabile si infrastructura InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului