Prețuiește arta și cultura din jurul tău ! Susține și tu Proiectele culturale ale tinerilor !

O echipă de 4 studenți pasionați de film în anul II : Saulė, Jack, Ayaan și Alexandra  care împărtășesc o dragoste profundă și devotament pentru lumea cinematografiei au filmat împreună un scurtmetraj de 10 minute „Fish and Chips” (scris de Jack Alan Braham).

Rezumat :

Sydney lucrează la un Fish and Chips Shop, are demență și crede că este ea mai tânără. Colin, soțul ei vine în fiecare zi pentru a-i aminti cine este. El se așează să mănânce cu ea și în timp ce vorbesc, mediul se schimbă în momentul în care s-au întâlnit pentru prima dată, până când ea este readusă la realitate de către Colin.

Pentru a sprijini arta și cultura, pentru a sprijini tinerii care sunt implicați și își doresc cu adevărat să își pună în practică pasiunea pentru artă, poți susține acest Proiect urmând pașii de pe următorul link :  https://gofund.me/f324fe5a

De-a lungul istoriei omenirii , tot ceea ce rezistă și se păstrează în memoria colectivă este reprezentat de artă și cultură , indiferent de forma de materializare a acestora .

InfoCons este susținător al artei și culturii, un apărător al drepturilor de proprietate intelectuală, fiind implicată în acțiuni și activități în acest domeniu sub egida  “Campaniei o9atitudine pentru cultura!“ și a Programului National pentru Protectia Consumatorilor de Arta si Cultura.