Președintele InfoCons , Sorin Mierlea , participă la ședința Consiliului Consultativ în cadrul ANPC

InfoCons – Asociație Natională pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din România  te informează . Președintele InfoCons , Sorin Mierlea , participă astăzi la ședința Consiliului Consultativ în cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor .

Citește și : Alertă InfoCons : Pate de pasăre cu doar 15% ficat de pasăre și până la 9 E-uri ! Verifică ce conțin produsele cu Aplicația Gratuită InfoCons !

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor convoacă o primă ședință a Biroului de coordonare al Consiliului consultativ pentru protecția consumatorilor , dintr-o serie de ședințe care va avea ca scop final elaborarea ghidurilor de bune practici în sectorul alimentației publice și cel al ospitalității. Ședința se va desfășura la data de 19 ianuarie 2023, ora 10.00 și are un singur punct de discuție pe ordinea de zi, respectiv:

  • Prezentarea atribuțiilor autorităților în vederea elaborării ghidurilor de bune practici în sectorul alimentației publice și cel al ospitalității.

Citește și : Restaurantele trebuie să afișeze ingredientele , declarația nutrițională și aditivii pentru preparate

Consiliu Consultativ Sorin Mierlea InfoCons Protecția Consumatorilor