‘In fiecare saptamana ne oprim intr-o statie de carburant pentru alimentarea autoturismului.
Dar stim sa alegem carburantul? Statia? Stim ce inseamna carburantul?
Cu toate ca vorbim de benzinarii apartinand aceluiasi brand, uneori gasim tarife  pentru carburant cu diferente de pret foarte mari.

InfoCons – InfoCons monitorizeaza pretul carburantului in perioada concediilor de vara, ca in fiecare an, pe traseul Brasov-Bucuresti-Constanta. Rezulatele  evaluarii se regasesc pe site-ul www.protectia-consumatorilor.ro si cu ajutorul nostru poti afla cum sa faci o economie substantiala pentru deplasarea in vacanta, pastrand astfel bani pentru o masa la un restaurant sau pentru orice altceva.

De asemenea, am lansat  portalul www.nutelasafurat.ro, unde te poti informa cu privire la cifra octanica, ce inseamna si cum poti deosebi diferitii carburanti. De cele mai multe ori, pe fiecare pompa, carburantii sunt explicati intr-un limbaj destul de tehnic, greu de inteles pentru consumatorul normal.
Daca totusi exista nelamuriri, noi suntem alaturi de toti membrii nostri, acordand consiliere si consulatanta gratuita la telefonul 021-9615 cu tarif normal in reteua Telekom sau pe site-ul www.protectia-consumatorilor.ro.’

Sorin Mierlea -Presedinte InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal