Stiati ca…

  • Acordati o atentie deosebita la cumpararea suplimentelor alimentare si informati-va, inainte de achizitionarea lor, despre efectele lor asupra organismului.
  • Utilizati numai suplimentele alimentare indicate de medicul de familie sau inainte de a utiliza un supliment alimentar, solicitati opinia acestuia cu privire la efectele pe care le poate avea asupra organismului dumneavoastra.
  • Suplimentele alimentare se comercializeaza numai sub forma preambalata.
  • Refuzati produsele care nu sunt comercializate in ambalajul original.
  • Refuzati produsele care sunt prezentate intr-un ambalaj necorespunzator si care nu asigura integritatea produsului.
  • Refuzati produsele pentru care aveti indoieli privind calitatea si modul de informare prin etichetare.
  • Refuzati produsele care prezinta data durabilitatii minimale modificata sau depasita.
  • La cumpararea suplimentelor alimentare, solicitati si pastrati bonul de casa pentru a putea proba in cazul in care, in mod justificat, doriti sa reclamati calitatea/siguranta unui produs.
  • Nu cumparati suplimente alimentare din locuri neautorizate.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal