În semn de protest împotriva risipei alimentare, tinerii australieni adună și consumă alimente din gunoiul aruncat de către supermarketuri.

Citește și:

Ce puteți face cu mâncarea rămasă de la restaurant?

“Niciodată nu am simțit lipsa hranei în viața mea. Cred că motivul pentru care am început protestul acesta și unul dintre motivele principale pentru care îl continui este pentru că simt ca fac ceea ce este corect să fac din punct de vedere ecologic. Nu mai cumpăr alimente și nu mai contribui la producția alimentară nedurabilă.`, spune unul dintre tinerii implicați în proces.

Citește și:

Știați că.. alimentele risipite pot hrăni milioane de oameni?

Pentru acești tineri căutarea în gunoi nu este o activitate ocazională, ci un mod de viață planificat și continuu. Vor să schimbe ceva în țara natală și cu siguranță sunt un model bun de urmat.

Sursa: TheConversation

Citește și:

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal