Stefan Gheorghiu Director General – Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti

Dragii nostri colegi de aventura.

Ne bucuram impreuna de cei 9 ani traiti intr-o permanenta atitudine civica, necesara intr-o tara prea obisnuita cu abuzurile si care are nevoie de noi toti cei care credem ca se poate trai în Romania, in normalitate. Doar sa vrem. Voi ati adus “o9atitudine!` care a devenit si atitudinea noastra.

Dati-mi voie ca in numele celor peste 11.000 de artisti, membri CREDIDAM sa va urez un calduros LA MULTI ANI cu acceasi atitudine intransigenta, de care avem atata nevoie, noi consumatorii.

Cu aleasa pretuire,
Stefan Gheorghiu
Director General

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal