“La Multi Ani! Infocons! La multi ani in slujba consumatorilor din Romania. Sunt convins ca la acest majorat organizatia este cunoscuta de foarte multi cetateni pentru programele initiate, gama diversificata de cursuri puse la dispozitie diverselor categorii dar si pentru efortul constant de informare  corecta a consumatorilor asupra unei multitudini de produse si servicii . Dupa atatia ani de 9atitudine as spune ca a devenit o normala atitudine…

Va asiguram de suportul nostru pentru cat mai multi ani de acum incolo!”

 

Sorin SOROCEANU –  Head of Sales and Marketing

AGRANA Romania SRL

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal