Sorin Mierlea, Presedinte InfoCons participa in calitate de speaker in cadrul “Operatiunii Afrodita IV”, organizata de Europol si EUIPO

Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons,  participa astazi, 5 Octombrie 2023 la intalnirea organizata in cadrul Proiectului Operatiunea  Afrodita VI (Operation APHRODITE VI ). Intalnirea in format fizic va avea loc in perioada 5- 6 Octombrie 2023 la sediul EUIPO, Alicante -Spania.

Interventia on line a domnului Sorin Mierlea va fi pe tema  „ Aplicatia InfoCons – Alerte pentru produse nealimentare periculoase, în special pentru cele achiziționate online. Acțiunile consumatorilor în calitatea lor de cetățeni de a raporta probleme pentru ca alți consumatori să nu întâmpine probleme în viitor.”

Operațiunea Afrodita este condusă în comun de Poliția Financiară Italiană (Guardia di Finanza) și Poliția Națională Irlandeză (An Garda Síochána), susținută de Europol și își propune să urmărească distribuirea ilegală de mărfuri care încalcă drepturile de proprietate intelectuală prin intermediul rețelelor sociale de pe internet.

Evenimentul va oferi o platformă excelentă pentru crearea de rețele, schimbul de cunoștințe și va reuni experți din industrie  pentru a împărtăși perspective, strategii și bune practici.

 

Agenda evenimentului poate fi consultata AICI 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal