Solutii de finantare durabila pet imp de criza – Cum iti finantezi business-ul prin factoring?

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Solutii de finantare durabila pet imp de criza – Cum iti finantezi business-ul prin factoring?

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au participat la conferinta “Solutii de finantare durabila pet imp de criza – Cum iti finantezi business-ul prin factoring?`, organizata de Ziarul Financiar la Hotelul Mariott din Bucuresti. Evenimentul a adus in centrul atentiei solutiile de finantare prin factorig, ca alternative de a obtine lichiditati necesare functionarii business-urilor romanesti in perioada de criza.Au paticipat reprezentanti bancari si ai companiilor specializate, institutii financiare nebancare, organizatii neguvernamentale, jurnalisti.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu