InfoCons ține cont de securitatea datelor dumneavoastră iar site-ul InfoCons este un site ce prezintă un certificat de securitate, conform imaginii de mai jos.

Citește și:

– Ce riscuri acoperă o asigurare de viață

Cu siguranță ați observat simbolul de mai jos în anumite pagini web pe care le frecventați. Știți însă ce reprezintă acest mic lacăt verde?

Acest simbol îți arată cât de sigur este să accesezi și să folosești site-ul. Te informează dacă un site are un certificat de securitate, dacă Chrome are încredere în acel certificat și dacă Chrome are o conexiune privată cu un site.

Așadar, toate informațiile pe care le trimiteți sau le primiți de pe site-ul InfoCons sunt private. Considerăm că, în contextul noii ere digitale, importanța informațiilor și a datelor personale este din ce în ce mai mare, iar InfoCons este alături de dumneavoastră pentru a vă asigura siguranța atunci când vizitați site-ul nostru. Datele dumneavoastră sunt extrem de valoroase, și vă recomandăm o atenție sporită când navigați pe site-uri care nu prezintă simbolul de mai sus.

Puteți vizita secțiunea noastră de sfaturi privind achizițiile online și accesul la internet pentru mai multe detalii.

Citește și:

– Aderarea la un fond de pensii facultative Pilon III

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal