Asociația InfoCons în parteneriat cu Organismul Național de Standardizare – ASRO pune la dispoziție consumatorilor o primă informare ce se referă la standardele aflate sub Directiva Jucării.

Cu toții știm că jucăriile aduc o contribuție esențială în dezvoltarea copilului. Pentru a asigura cea mai buna experiență de joacă a copilului, trebuie să țineți cont de următoarele informații în ceea ce privește siguranța jucăriilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal