Seminarul franco – roman pentru agricultura ecologica

In data de 11 martie 2010 reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au participat la seminarul franco – roman pentru agricultura ecologica, organizat de Ambasada Frantei in Romania –  Serviciul Economic la Bucuresti, Agentia Franceza pentru Dezvoltarea si Promovarea Agriculturii Biologice (Agentia BIO), precum si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Romania, eveniment organizat la Universitatea de stiinte agronomice si medicina veterinara Bucurest, Facultatea de horticultura.

Au fost prezentate si discutate urmatoarele subiecte : prezentare generala a Agentiei BIO – doamna Elisabeth Mercier – directorul agentiei, prezentarea filierii “agricultura ecologica` in Romania – doamna Teodora Aldescu – seful biroului “agricultura ecologica` – Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Romania, actiuni de promovare a agrculturii ecologice in 2009, modalitati de sprijin pentru campanile de promovare si de informare.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal