InfoCons partener al Concertului Extraordinar “Seară franceză la Operă” – Ziua Mondială a Operei

InfoCons in calitate de Partener al Concertul Extraordinar ,,Seară de Operă Franceză”, realizat în urma Masterclass-ului de Operă Franceză, va informeaza ca puteti  intra oricând pe canalul oficial de YouTube al Operei Naționale București și  puteti viziona acest Concer Extraordinar

Masterclass-ul a fost susținut de Denis Dubois – pianist și dirijor al Operei din Paris și soprana Michaela Mingheraș.

Concertul de Ziua Mondială a Operei a fost susținut de 17 tineri artiști lirici, membrii ai Studioului Experimental în Artele Spectacolului Muzical ,,Ludovic Spiess”, dar și de tenorul invitat Bechara Moufarrej de la Opera din Novi Sad.

Prezentat de tinerii actori: Ana Bănică și Tudor Aron, evenimentul este disponibil aici: https://youtu.be/t7YXreE_fw4

Peste 120 de persoane au fost prezente în foaierul Operei Naționale București, cu ocazia Zilei Mondiale a Operei.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal