o 9 atitudine - protectia consumatorilor - protectia consumatorului
o 9 atitudine – protectia consumatorilor – protectia consumatorului

            In data de 13.08.2013, reprezentanti ai Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons au participat la sedinta Consiliului Consultativ al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii – A.N.C.O.M., cu prilejul careia au fost dezbatute propunerile transmise de cei interesati referitoare la proiectul de Decizie privind conditiile si procedura de desemnare a furnizorilor de serviciu universal in domeniul serviciilor postale cu scopul asigurarii conditiilor de exercitare a dreptului de acces la serviciul universal.

            In adoptarea acestei Decizii, caracteristicile serviciilor, alaturi de perceptiile utilizatorilor si cuantumul taxelor, au reprezentat factori determinanti, Decizia A.N.C.O.M. fiind o transpunere a prevederilor Directivei 2008/6/C.E.

            Proiectul de Decizie privind conditiile si procedura de desemnare a furnizorilor de serviciu universal in domeniul serviciilor postale cu scopul asigurarii conditiilor de exercitare a dreptului de acces la serviciul universal a fost declarat adoptat astazi, 13.08.2013.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu