Sedinta Comisiei pentru Monitorizarea Mecanismelor si Instrumentelor de Sustinere a Exportului si Problematica Curenta de Comert Exterior

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Sedinta Comisiei pentru Monitorizarea Mecanismelor si Instrumentelor de Sustinere a Exportului si Problematica Curenta de Comert Exterior

Ieri, 20 iunie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Comisiei pentru monitorizarea mecanismelor si instrumentelor de sustinere a exportului si problematica curenta de comert exterior din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

In cadrul acestei reuniuni a fost dezbatut Programul de targuri si expozitii international, organizat cu sprijin de la bugetul de stat, pentru anul 2013, precum si criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca o organizatie pentru a participa la astfel de targuri si misiuni. Domnul director al Departamentului de Comert Exterior, Costin Lianu le-a propus reprezentantilor asociatiilor profesionale, sa aiba in vedere si tarile din spatiul non-U.E. atunci cand isi programeaza participarile la targuri si misiuni.

A.N.P.P.C.P.P.S. Romania este membra a acestei Comisii inca din anul 2010, odata cu obtinerea statutului de membru in cadrul Consiliului de Export al Romaniei.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu