InfoCons este Partener in cadrul Proiectului European ‘ Global learning approach on food waste in non-formal education’ ce se va desfasura pe o perioada de 36 de luni, alaturi de :

Obiectivele proiectului

– Cresterea gradului de educare si informare a consumatorilor cu privire la interconexiunile determinate de risipa alimentara, deoarece informarea la nivel mondial cu privire la acest aspect este una foarte sczauta;

– Sensibilizarea grupurilor tinta asupra interdependentei globale si a problemelor de mediu si dezvoltare sociala;

– Promovarea posibilitatilor de evitare a creerii de deseuri alimentare prin prezentarea de modele de consum ce pot fi modificate la nivelul gospodariilor contribuind la randul lor la reducerea impactului asupra mediului si a impactului social la nivel global.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu