Șase produse esențiale pentru nou-născuți – și când să le cumpărați

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Șase produse esențiale pentru nou-născuți – și când să le cumpărați

Noii părinți încep cheltuielile dinainte ca bebelușul să se nască, fie că este vorba de un cărucior, scaun pentru mașină, haine, scutece sau mobilă.

Pentru a va ajuta să vă planificați bugetul, InfoCons vă sare în ajutor cu câteva sfaturi cu privire la ce este esențial să cumpărați dinainte ca bebelușul să fie născut.

  1. Marsupiu și/sau port bebe

Puteți să îl cumpărați: Înainte de 24 de săptămâni de sarcină

Un marsupiu sau un port bebe pentru copii poate fi un dar de la Dumnezeu, mai ales dacă aveți nevoie de mâini libere pentru un copil mai în vârstă sau dacă aveți un copil agitat, sau dificil de calmat. Nu veți ști în avans dacă bebelușul dvs. va fi în acest fel, astfel încât să fiți tentat să evitați să cheltuiți bani pe un astfel de produs mai devreme. Cu toate acestea, cumpărarea cu o săptămână înainte de 24 de săptămâni de sarcină vă va permite să îl încercați pentru a vedea dacă funcționează pentru dumneavoastră înainte că burtica să devină prea mare. Când doriți să cumpărați, aveți grijă ca marsupiile sau port bebe-urile de copii să fie produse de calitate și originale. Există o piață cu produse contrafăcute pentru anumite mărci, așa că, cumpărați inteligent de la comercianții cu amănuntul autorizați.

  1. Cărucior

Puteți să îl cumpărați: După 24 de săptămâni de sarcină

În săptămâna 24, sarcina este considerată fiabillă, deci este un adevărat reper fiziologic și psihic.

Ecografia de la 20 de săptămâni vă va ajuta să știți mai multe despre copil, ce sex are, sau poate că veți avea gemeni, fapt care vă va influența alegerile când vine vorba de a cumpăra un cărucior – un cărucior dublu de exemplu, sau o anumită culoare/impremeu.

Înainte de a efectua cumpărarea acestuia, gândiți-vă dacă se va potrivi nevoilor dumneavoastră. Aproape trei din cinci părinți au suferit de `remușcările cumpărătorului`, deoarece alegerea lor a fost prea grea sau prea mare și voluminoasă, iar unii nu și-au dat seama că, căruciorul nu era potrivit de la începutul nașterii.

  1. Scaun pentru mașină

Puteți să îl cumpărați: De la 24 de săptămâni de sarcină

Deși sarcina medie durează 40 de săptămâni, bebelușii nu respectă întotdeauna regulile sau termenul! Aproximativ 1 din 13 bebeluși ajunge înainte de 37 de săptămâni – unii încă la 24 de săptămâni – așa că nu strică să fiți pregătiti când vine vorba de achiziționarea unui scaun auto.

Obținerea scaunului pentru mașină de la 24 de săptămâni vă oferă șansa să vă obișnuiți să-l montați în mașină, astfel încât să fiți bine pregătiți când trebuie să vă duceți copilul acasă. Aproape o treime dintre părinți pun în pericol siguranța copilului lor, prin faptul că nu li s-a arătat cum se potrivește corect scaunul auto, probabil pentru că mai mult de un sfert își cumpără scaunul auto online, unde nu li se arată cum îl pot instala. De asemenea, mai degrabă decât să înclinați către cel mai ieftin scaun potrivit pentru copilul dumneavoastră, sau unul care face parte dintr-un pachet de sisteme de călătorie cu scaune cu presă, mai bine cumpărărați ce vă puteți permite mai bun, și să fie un produs care s-a descurcat bine în testele de accidente de mașină.

  1. Pătuț și saltea pentru acesta

Puteți să îl cumpărați: Începând cu 28 săptămâni de sarcina

Nou-născuții dorm între 8 și 16 ore pe zi, iar pentru primele 6 luni ar trebui să își petreacă timpul de somn cu dumneavoastră, dar pe propria lor suprafață de dormit. Salteaua ar trebui să fie fermă și plata, protejată de o suprafață care este rezistentă la apă/lichide și total nouă pentru fiecare nou-născut, acolo unde este posibil.

Cumpărând aceste produse de la 28 de săptămâni de sarcină va însemna că sunteți pregătiți în cazul în care bebelușul vine pe lume mai devreme decât estimat în mod normal. Cel mai bine achizionați acest produs dinainte să începeți să simțiți efectele sarcinii și dinainte că resursele de energie să se micșoreze. `Construind` camera bebelușului poate da multe bătăi de cap și nu este atât de ușoară precum ar părea, de aceea este bine să nu lăsăți toată muncă pe ultima sută de metri.

  1. Scutece

Puteți să îl cumpărați: Atunci când este născut bebelușul

Pentru bebelușul dumneavoastră vor fi folosiți în jur de 375 de scutece pe lună, pentru primele luni după naștere, ajungându-se la 5300 până când aceștia vor împlini vârsta de 2 ani. Este de înțeles dacă sunteți tentați să economisiți, adunând grămezi de scutece, mai ales dacă gășiți vreo ofertă de neratat, dar s-ar putea sfârși că fiind o falsă economie.

S-ar putea să vi se fi dat o estimare a cât de mult va cântări copilul dumneavoastră când se va naște, dar nimeni nu va ști cu siguranță până la nașterea sa efectivă. Dacă aveți scutece cu grămada, este posibil să descoperiți că ați cumpărat o dimensiune care este prea mare pentru a o folosi. În schimb, cumpărați-le odată ce sosește copilul, astfel încât să știți exact ce aveți nevoie. Nu vă faceți griji în privința unor chilipiruri – există oferte la scutece tot timpul.

  1. Monitor pentru bebeluși

Puteți să îl cumpărați: la 2 săptămâni după naștere

Este mai mult ca probabil ca nou-născutul să fie cu dumneavoastră mai tot timpul, fie că doarme sau nu, așa că v-ați putea întreba dacă, chiar aveți nevoie de un monitor pentru bebeluși.

Sunt câteva motive pentru care ați dori să cumpărați unul.

Poate că supravegheați copiii mai mari într-o altă încăpere a casei și nu ați vrea ca, cumva să nu auziți plânsetul bebelușului sau aveți un partener care se întoarce la serviciu după naștere și dorește să verifice ce face bebelușul printr-un monitor inteligent care utilizează wi-fi cât timp este la muncă.

Sursa: which.co.uk

Citește și:

– Organizația Mondială a Sănătății cere țărilor reglementarea strictă a țigărilor electronice

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamaț[email protected]ția-consumatorilor.ro

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu