“Sa stergem Lacrimile Planetei” Campania Nationala “o9atitudine!”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. “Sa stergem Lacrimile Planetei” Campania Nationala “o9atitudine!”

InfoCons, in colaborare cu Departamentul pentru Afaceri Europene, a organizat in data de 2 iunie 2010, la Centrul InfoEuropa, manifestarea “Sa stergem Lacrimile Planetei`. Evenimentul a fost organizat sub egida Campaniei Nationale “o9atitudine!` pentru a marca Ziua Mondiala a Mediului, celebrata in data de 5 iunie. La manifestare au participat elevi din cadrul Liceului Economic “Constantin C. Kiritescu`, Bucuresti.

Tinerii participanti au expus colaje si machete reprezentand viziunea lor asupra unui mediu mai sanatos si frumos, au facut schimb de idei si impresii asupra exponatelor si asupra posibilitatilor de imbunatatire a protectiei mediului in prezent si viitor.

Prin aceasta manifestare organizatorii au avut ca scop constientizarea tinerei generatii asupra importantei protectiei mediului inconjurator si determinarea acestora de a lua atitudine in acest sens.

La finalul dezbaterilor, elevii au fost premiati cu diplome, materiale informative, articole de imbracaminte promotionale, rechizite scolare, mape, agende, papetarie.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu