S.O.S. InfoCons – aplicatia care te salveaza cand calatoresti

InfoCons anunta lansarea aplicatiei SOS Infocons, prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in cazul producerii unor evenimente grave.

`Copiii merg in tabere, bunicii in statiuni balneoclimaterice pentru recuperare, sau de ce nu, in excursii in strainatate. Este reconfortant sa stii ca sunt in siguranta si ca in cazul unor incidente sau chiar in cazul in care se ratacesc intr-un oras, exista intotdeauna la indemana o aplicatie care poate salva situatia. Tocmai pentru siguranta consumatorilor din Romania si din intreaga lume, A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a gandit si lansat aceasta aplicatie.` – a declarat Sorin Mierlea, Presedintele A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons.

Creata pentru a fi utilizata pe oricare dintre cele 3 mari platforme de operare, iOS, Android si Windows Phone, platforma a fost dezvoltata pentru a putea apela instant in caz de urgenta serviciile de pompieri, politie sau salvare din peste 200 de tari. In plus, se pot defini pana la 3 numere favorite si un mesaj SMS default. In caz de urgenta, este necesara doar apasarea unui singur buton pentru a se trimite SMS cu mesajul presetat catre cele 3 numere definite, la care se adauga coordonatele GPS pentru geolocalizare.

Setări ecran: Design fereastra principala:

Aplicatia SOS InfoCons este un proiect al miscarii de protectia consumatorilor din Romania sub egida Federatiei asociatiilor de consumatori si poate fi descarcata gratuit din magazinele virtuale ale fiecarei platforme in parte.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal