Asociația InfoCons – Organizație pentru Protecția Consumatorilor participă în perioada 22 – 25 februarie 2018, la Târgul de Turism al Romaniei, ce se desfășoară la ROMEXPO (http://www.targuldeturism.ro).

Reprezentanții și voluntarii Asociației InfoCons – Organizație pentru Protecția Consumatorilor au diseminat si astazi materiale informative – educative pe diferite teme de interes pentru vizitatori și participanții.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal