Reprezentantul InfoCons participă la sesiunea de instruire cu tema Politici publice pentru dezvoltare durabilă

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantul InfoCons participă la sesiunea de instruire cu tema Politici publice pentru dezvoltare durabilă

Reprezentantul InfoCons participă la sesiunea de instruire cu tema Politici publice pentru dezvoltare durabilă.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului `Politici Publice pentru Dezvoltare Durabilă`, prin care se propune construirea a șase politici alternative pe șase domenii de interes: calitatea aerului, accesul la apă potabilă în spațiul public, risipa alimentară, gestionarea deșeurilor, energie și transport durabil și protejarea pădurilor.
Sesiunea de instruire are rolul de a identfica persoanele care doresc să se implice în elaborarea și promovarea celor șase politici publice alternative.
Evenimentul se desfășoară la Hotel Cișmigiu, în București.
Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu