Reprezentantul InfoCons – InfoCons participa prin sustinerea unui scurt discurs la seminarul ad-hoc intitulat ”INCURAJAREA LANTURILOR SCURTE DE APROVIZIONARE IN ROMANIA”

Astazi, 26 martie 2015 reprezentantul InfoCons – InfoCons participa prin sustinerea unui scurt discurs la seminarul  ad-hoc intitulat  `INCURAJAREA LANTURILOR SCURTE DE APROVIZIONARE IN ROMANIA` organizat de unitatea de Sprijin a Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala.

Seminarul isi propune constientizarea si diseminarea submasurii privind Lanturile Scurte de Aprovizionare din cadrul PNDR 2014-2020, precum si a contextului in care aceasta submasura se inscrie si identificarea de potentiale idei de proiecte.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal