Reprezentanții InfoCons vor participa la Adunarea Generală a ASRO

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentanții InfoCons vor participa la Adunarea Generală a ASRO

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 15 Aprilie, la Adunarea Generala a Asociatiei de Standardizare din Romania (ASRO).

În cadrul întrunirii vor fi prezentate următoarele documente: Raportul Președintelui ASRO, Raportul de activitate al ASRO pe anul 2015, Raportul administratorilor pe baza bilanțului exercițiului financiar pentru anul 2015 și Raportul Comisiei de Cenzori pentru anul 2015.

De asemenea, conform ordinii de zi, vor fi supuse aprobării și votate urmatoarele:

  • Programul de Standardizare Națională pentru anul 2016;
  • BVC ASRO pentru anul 2016;
  • Programul de investiții pe anul 2016 și Strategia de marketing a ASRO pentru anul 2016;
  • Hotararile Consiliului Director ASRO din perioada aprilie 2015 – aprilie 2016 / Gradul de îndeplinire a Hotararilor Adunarii Generale 2015;
  • Valoarea cotizatiei si a taxei de inregistrare pentru membrii ASRO pentru anul 2017;
  • Regulamentul intern al Consiliului Director.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu