Domnul Sorin Mierlea participă la Dezbaterea cu tema `Disciplina în construcții – Obligații legate de utilizarea clădirilor în siguranță!`

În acest moment Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons – participă la Dezbaterea cu tema `Disciplina în construcții – Obligații legate de utilizarea clădirilor în siguranță!`.

Pe parcursul evenimentului vor fi dezbătute subiecte precum:

  • Prezentarea reglementărilor în vigoare – Noutăți;
  • Prezentarea atribuțiilor autorităților locale, ISC, ISC București;
  • Drepturile și obligațiile proprietarilor;
  • Obligațiile asociațiilor de proprietari cu privire la disciplina în construcții;
  • Relația cu Serviciile de Disciplina în Construcții și cu Inspectoratele în Constructii;
  • Autorizarea lucrărilor în apartamente.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal