Reprezentanții InfoCons sunt prezenți la lansarea în dezbatere publică a Strategiei Naționale pentru Dialog Social

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentanții InfoCons sunt prezenți la lansarea în dezbatere publică a Strategiei Naționale pentru Dialog Social

Reprezentanții InfoCons sunt prezenți în acest moment la lansarea în dezbatere publică a Strategiei Naționale pentru Dialog Social, Strategie realizata de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice prin Departamentul pentru Dialog Social, în calitate de Beneficiar în cadrul proiectului `Romania suntem noi!` POSDRU/171/6.4/S/146712, finanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013.

Prin Strategia Națională pentru Dialog Social Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice își propune să întăreasca rolul și capacitatea actorilor interesați ai pieței muncii de a se implica activ la dezvoltarea României.

La eveniment sunt invitați să participe experți ai confederațiilor și federațiilor sindicale și patronale, ai Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, mediul de afaceri, organizaţii neguvernamentale, precum și specialiști în resurse umane sau dreptul muncii.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu