Protectia-Consumatorilor.ro-o9atitudine! lanseaza platforma cazare.infocons.ro

     Cu ocazia Targului International de Turism `Winter Holiday-o9atitudine in turism`, in cadrul caruia Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor-o9atitudine! este partener oficial, noi vrem sa venim spre o informare corecta si transparenta. Aceasta platforma pune la dispozitia consumatorilor informatii privind unitatile de cazare autorizate conform legislatiei in vigoare, de pe teritoriul Romaniei.     

     De altfel se poate verifica atat daca acestea functioneaza legal, cat si datele de identificare (categoria, numarul de camere, etc). De exemplu, trebuie sa stii ca in luna iunie, pe teritoriul Romaniei erau autorizate 6307 din care 1373 hoteluri (de 5 stele 27), pensiuni turistice 2925 iar pensiuni turistice in zona urbana 106.
     Aceasta actiune vine sa completeze proiectele, studiile si testele comparative pe care A.N.P.C.P.P.S. Romania-o9atitudine! le face in vederea informarii consumatorilor la standarde europene. Mai mult, acest nou proiect atat de util vine ca o continuare a instrumentului e.o9atitudine.ro, aplicatia ce permite utilizatorilor sa acceseze informatii despre E-uri si nu in ultimul rand a publicatiei InfoCons, singura revista independenta din Romania in domeniul testelor comparative. 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal