Reprezentantii InfoCons participa la sedinta comisiei pentru acordarea etichetei UE ecologice

Reprezentanţii InfoCons, participă astazi 07 Aprilie 2021, la sedinta comisiei pentru acordarea etichetei UE ecologice (videoconferinta).

Secretariatul Tehnic al Comisiei pentru eticheta UE ecologică din cadrul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului a analizat conformarea documentației depuse de SC FABI TOTAL GRUP SRL cu criteriile DECIZIEI (UE) 2017/1217 a COMISIEI din 23 iunie 2017 de stabilire a criteriilor de acordare a etichetei ecologice a UE pentru produsele de curățare pentru suprafețe dure și a solicitat completări suplimentare.

 

În urma depunerii tuturor completărilor solicitate, Secretariatul Tehnic al Comisiei pentru eticheta UE ecologică a întocmit Raportul de Analiză

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal