Reprezentanții InfoCons participă la o nouă întâlnire din cadrul Proiectului European ‘Global learning approach on food waste in non-formal education’

Reprezentanții InfoCons participă la o nouă întâlnire din cadrul Proiectului European ‘Global learning approach on food waste in non-formal education‘ (Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală – “Respect, mâncării!) ce se va desfășura pe o perioadă de 36 de luni, alături de:

În cadrul întâlnirii de astăzi, se va revizui activitatea aferentă primului an de implementare al proiectului, respectiv se vor discuta despre realizările și problemele întâmplinate și cum să nu fie repetare, aplicarea nivelurilor de implicare a grupurilor țintă în activitățile proiectului și reflectarea acestora în raportarea de către țările partenere.

Întâlnirea are loc la Zagreb, în Croația, în perioada 08-09 Aprilie 2019.

Citește și:

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal