Reprezentanții InfoCons participă la conferința organizată de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentanții InfoCons participă la conferința organizată de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Reprezentanții InfoCons participă la Conferinţa intitulată: `Aspecte practice de aplicare a Regulamentului european privind protecţia datelor şi a reglementărilor naţionale incidente`, organizată la Palatul Parlamentului, Sala Constantin Stere, vineri 31 Ianuarie 2020, orele 11:00.

Evenimentul este organizat de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu ocazia Zilei Europene a Protecţiei Datelor.

Acest eveniment se adresează sectorului public și privat, în considerarea aplicabilității directe, începând cu data de 25 mai 2018, în toate statele membre al Uniunii Europene, a Regulamentului (UE) 2016/679 a Parlamentului și Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

În cadrul Conferinței se vor aborda aspecte referitoare la aplicarea adecvată a reglementărilor europene și naționale, în contextul măsurilor corective dispuse de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor în anul 2019.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu