Astazi, 08 mai 2015 reprezentantii InfoCons -InfoCons  vor participa la seria de evenimente organizate pentru calatorii cu metroul DSC01799 DSC01815 DSC01824. Aceste evenimente sunt organizate pentru a marca Ziua Europei 9 mai.

Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 10.00 – 19.00, cei care vor lua metrou vor avea posibilitatea de a cunoaste mai bine alte tari si alte obiceiuri, in 15 statii de metrou importante.

Evenimentele vor avea loc in urmatoarele statii, care vor lua numele tarilor pe care le vor reprezenta: Eroilor (Suedia si Germania), Izvor (Franta), Piata Universitatii (Italia), Piata Unirii 1 (Cehia), Piata Unirii 2 (Irlanda), Piata Romana (Danemarca), Piata Victoriei 1 (Danemarca), Piata Victoriei 2 (Romania), Grozavesti (Finlanda), Stefan cel Mare (Austria), Crangasi (Spania), Gara de Nord (Lituania), Timpuri Noi (Ungaria), Aviatorilor (Croatia), Aurel Vlaicu (Grecia), Pipera (Olanda) si Piata Sudului (Malta).

Evenimentul este organizat de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, impreuna cu Metrorex si 16 ambasade si institute culturale, reprezentand state membre ale Uniunii Europene.

Printre manifestari se numara: recitaluri muzicale, proiectii de videoclipuri, spectacole de dansuri traditionale sau de muzica mixata de DJ.

In plus, un tren de metrou cu simbolurile europene va circula pe magistralele de metrou din Bucuresti, vineri si sambata.

In cadrul acestor evenimente reprezentantii InfoCons -InfoCons vor fi prezenti la standul Romaniei (statia de metrou Piata Victoriei 2) unde vor oferi calatorilor materiale informative educative pe diferite teme.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal