Reprezentanții InfoCons participă la conferința `Cuantificarea Deșeurilor de Echipamente Electrice si Electronice generate în România`

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentanții InfoCons participă la conferința `Cuantificarea Deșeurilor de Echipamente Electrice si Electronice generate în România`
Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la conferința `Cuantificarea Deșeurilor de Echipamente Electrice si Electronice generate în România` la Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor. Conferința se organizează pe baza studiului realizat de ECOTIC, alături de Universitatea Națiunilor Unite — Institutul pentru Cercetări Avansate de Sustenabilitate (UNU) cu scopul de a arăta starea de fapt a generării, colectării și reciclării deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în România.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu