Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la conferința

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la conferința

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la adunarea Grupului Consultativ de Dialog Permanent în domeniul protecției consumatorilor de servicii financiare ne-bancare.

Agenda conferinței cuprinde:

  • Prezentarea rezultatelor exercițiului mystery shopping pentru societatea Global Investment, societate ce oferă în România servicii de intermediere pe piețe Forex – 20 min.
  • Prezentarea unui review al exercițiului mystery shopping a vânzărilor RCA în mediul on-line – 20 min.
  • Dezbateri pe marginea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Grupului Consultativ de Dialog Permanent în domeniul protecției consumatorilor de servicii financiare nebancare – 45 min.
  • Diverse – 15 min.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu