Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la sedinta Grup de lucru – Risipa alimentara de pe langa Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons participa astazi, 11.08.2014, la sedinta Grup de lucru – Risipa alimentara de pe langa Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Lucrarile au fost conduse de catre dl. Secretar de Stat Botanoiu Daniel Dumitru.

De asemenea, au fost dezbatute punerea in aplicare a Planului naţional de acţiune pentru reducerea risipei alimentare si elaborarea Strategiei naționale de reducere a risipei alimentare.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal