Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la evenimentul organizat de Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii cu ocazia Sarbatorilor de Iarna

Reprezentantii InfoCons – InfoCons participa astazi, 18 decembrie 2014 la evenimentul organizat de Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

Evenimentul se desfasoara la Palatul National al Copiilor – sala Europa.In cadrul acestui eveniment InfoCons -InfoCons ofera pachete cu:  jucarii, dulciuri, reviste Garfield si materiale informativ educative copiilor prezenti la eveniment.

Domnul Sorin Mierlea premiat la evenimentul organizat de Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii

Domnul Sorin Mierlea premiat la evenimentul organizat de Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii Domnul Sorin Mierlea premiat la evenimentul organizat de Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la evenimentul organizat de Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la evenimentul organizat de Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la evenimentul organizat de Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la evenimentul organizat de Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la evenimentul organizat de Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal