Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la dezbaterile proiectului de lege pentru completarea Ordonantei de Urgenta privind contractele pentru consumatori

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la dezbaterile proiectului de lege pentru completarea Ordonantei de Urgenta privind contractele pentru consumatori

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa maine, 17 septembrie 2014, la dezbaterile proiectului de lege pentru completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 50/2010 privind contractele pentru consumatori. Acestea au loc in Comisia Juridica si Comisia pentru Buget, Finante si Banci din cadrul Camerei Deputatilor.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu