Reprezentantii InfoCons – InfoCons participa la dezbaterea prilejuita de lansarea Topului Transparentei ARC

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii InfoCons – InfoCons participa la dezbaterea prilejuita de lansarea Topului Transparentei ARC

Reprezentantii InfoCons - InfoCons participa la dezbaterea prilejuita de lansarea Topului Transparentei ARC - Protectia ConsumatorilorReprezentantii InfoCons – InfoCons participa la dezbaterea prilejuita de lansarea Topului Transparentei ARC si prezentarea studiului `Buna Guvernare in Norvegia vazuta de la firul ierbii`, realizat de prof. dr. Harald Koht, expert in buna guvernare si profesor al Universitatii Norvegiene de Administratie Publica si Asistenta Sociala, organizat de Alianta pentru o Romanie Curata (ARC) in Sala 2013 din cadrul Academiei de Studii Economice, Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, cladirea Virgil Madgearu, str. Dorobanti nr. 15 – 17.

Topul transparentei este realizat prin centralizarea modului in care institutiile (nu) au raspuns la solicitarea Aliantei pentru o Romanie Curata de punere la dispozitie a rapoartelor anuale de activitate. Acesta va cuprinde si o prezentare a institutiilor care nu au raspuns sau au apelat la diverse tertipuri pentru a evita raspunsul solicitat de cei peste 4.000 de cetateni care au utilizat platforma `Ia statul la intrebari`, incalcand astfel legea 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului `Dezvoltarea capacitatii de monitorizare a bunei guvernari prin Alianta pentru o Românie Curata`,  finantat prin granturile SEE 2009-2014 In cadrul Fondului ONG in Romania.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu