Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-a

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-a

Astazi, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la  Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-a, organizat UNIUNEA NATIONALA A SOCIETATILOR DE INTERMEDIERE SI CONSULTANTA IN ASIGURARI DIN ROMANIA- UNSICAR. Titlul acestui eveniment este CONSUMATORUL, CONSUMATORUL, CONSUMATORUL.

In cadrul dezbaterilor din cadrul Conferintei vor fi abordate urmatoarele subiecte:

Ø Cum este afectat consumatorul de modificarile legislative din piata de asigurari
Ø Activitatea brokerilor – livrarea accesului consumatorilor la protectie adecvata prin asigurare
Ø Parghiile ce pot fi utilizate de brokeri pentru reprezentarea clientilor în fata asiguratorilor
Ø Impactul noilor reglementari ASF din perspectiva costurilor pentru brokeri si pentru consumatori
Ø Experienta consumatorilor in procesul de despagubire
Ø Tendinte si evolutii in piata europeana de brokeraj de asigurare.

Invitat special al evenimentului va fi domnul Nic De Maesschalck, director general al BIPAR (The European Federation of Insurance Intermediaries), care va prezenta principalele teme de dezbatere la nivel European in industria de asigurari.

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-a Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-a Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-a Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-a Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-a Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-a Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-aReprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-a

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu