Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la cea de-a XII-a editie a GALEI PREMIILOR UNSICAR

Astazi, 18.12.2014, incepand cu ora 18:30, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la cea de-a XII-a editie a GALEI PREMIILOR UNSICAR organizata de Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Evenimentul are loc la Hotel Marriott din Bucuresti, Sala Grand Ballroom unde vor fi invitati reprezentanți ai companiilor de asigurari, ai asociatiilor de profil și mass-media.

Dl. Sorin Mierlea premiat la cea de-a XII-a editie a GALEI PREMIILOR UNSICAR Dl. Sorin Mierlea premiat la cea de-a XII-a editie a GALEI PREMIILOR UNSICAR

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal