Reprezentantii InfoCons – InfoCons au participat la intalnirea cu reprezentantii Bancii Mondiale si Grupul de Lucru al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Reprezentantii InfoCons – InfoCons au participat astazi , 20.11.2014 incepand cu ora 09.00 la intalnirea cu reprezentanții Bancii Mondiale și Grupul de Lucru al Ministerului Agriculturii și Dezvoltarii Rurale din cadrul proiectului “Strenghtening the Regulatory Impact Assessment Framework in Romania`.

Intalnirea s-a desfasurat la  sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltarii Rurale (Bd-ul Carol I, nr. 2-4, sala 20).

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal