Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la dezbaterea publica organizata de A.N.R.E.

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la dezbaterea publica organizata de A.N.R.E.

Astazi 28 iulie 2014, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la dezbaterea publica organizata de Autoritatea Nationala de Reglemantare in Domeniul Energiei (A.N.R.E.) a prevederilor proiectului de REGULAMENT PRIVIND MODALITATILE DE INCHEIERE A CONTRACTELOR BILATERALE DE ENERGIE ELECTRICA PRIN LICITATIE EXTINSA SI NEGOCIERE CONTINUA SI PRIN CONTRACTE DE PROCESARE.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu