Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au fost prezenti in Parcul Tractorul din Brasov si au oferit premii participantiilor la diferite activitati

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au fost prezenti in Parcul Tractorul din Brasov si au oferit premii participantiilor la diferite activitati

In data de 1 iunie 2014 –  InfoCons – InfoCons a participat in calitate de partener  la  evenimentului organizat de Asociatia Bright Future din Brasov unde a oferit  copiilor participanti la diferitele activitati (ateliere de creatie, jocuri in aer liber, teatru, dans, muzica,  etc.),  premii constand in jucarii, reviste Garfield, articole de imbracaminte si materiale informative educative pe diferite teme de protectia consumatorului.

Evenimentul a avut loc   in Parcul Tractorul din Brasov, in intervalul orar 10.00 – 19.00 (http://eduforlife.info/ludix-de-ziua-copilului/).

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons au fost prezenti in Parcul Tractorul din Brasov si au oferit premii participantiilor la diferite activitati Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons au fost prezenti in Parcul Tractorul din Brasov si au oferit premii participantiilor la diferite activitati Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons au fost prezenti in Parcul Tractorul din Brasov si au oferit premii participantiilor la diferite activitati Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons au fost prezenti in Parcul Tractorul din Brasov si au oferit premii participantiilor la diferite activitati

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu