Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au fost prezenti la Conferinta Live Studies din cadrul campaniei europene eSkills for jobs 2014

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, au fost invitati ieri, 29 mai, sa participe la Conferinta Live Studies din cadrul campaniei europene eSkills for jobs 2014.

In cadrul conferintei a fost prezentata platforma de invatare LiveTutoring! Aceasta este o aplicatie in cloud (pe platforma Microsoft) dedicata educatiei la distanta care combina interactiunea in timp real dintre profesor si elev (nu doar vizual, ci si cu tabla vizibila tuturor elevilor si caiet individual pentru fiecare etc.) cu obiectele de e-learning (filmulete, poze, cautare in timp real, handwriting recognition) si posibilitatea inregistrarii si pastrarii lectiilor.

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons au fost prezenti la Conferinta Live Studies din cadrul campaniei europene eSkills for jobs 2014 -   Protectia Consumatorilor Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons au fost prezenti la Conferinta Live Studies din cadrul campaniei europene eSkills for jobs 2014 -   Protectia Consumatorilor Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons au fost prezenti la Conferinta Live Studies din cadrul campaniei europene eSkills for jobs 2014 -   Protectia Consumatorilor Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons au fost prezenti la Conferinta Live Studies din cadrul campaniei europene eSkills for jobs 2014 -   Protectia Consumatorilor

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal