Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania au participat la sedinta Consiliului Consultativ al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea Energiei

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania au participat la sedinta Consiliului Consultativ al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea Energiei

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Consumatorilor si Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons au participat astazi, 05.11.2013, in calitate de invitat, la sedinta Consiliului Consultativ al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea Energiei.

In cadrul discutiei a fost dezbatuta problematica ordinului privind implementarea sistemelor de masurare inteligenta a energiei electrice, in acord cu Directiva 2009/72/CE si cu art. 66 din Legea energiei electrice si a gazelor naturale nr. 123/2012. Materialul a fost prezentat de domnul Viorel Alicus, Director General din cadrul Autoritatii Nationale pentru Reglementarea Energiei.

La aceasta intalnire au mai participat:

–       Niculae Havrilet, Presedinte al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea Energiei

–       Emil Calota, Vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea Energiei

–       Elena Paun, Consiliul Concurentei

–       Marius Alexandru Dunca, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

–       Petrica Pohrib, Federatia Univers

–       Ion Dobroiu, ANCER

–       Anca Dobrica, MECMA

–       Ioan Ignat, CNR – CME

–       Silvia Vlasceanu – ACUE

–       Tudor Popescu, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

–       Simion Constantin, Consilier Juridic – A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons

–       Andreea Nicolae, Consilier Juridic – A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu