Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania au fost ajutoarele lui Mos Craciun si au impartit cadouri constand in alimente, jucarii si dulciuri

In perioada Sarbatorilor de Iarna, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons – au fost ajutoarele lui Mos Craciun si au impartit cadouri constand in alimente, jucarii si dulciuri, copiilor si persoanelor varstnice, precum si unor familii nevoiase:

– copiilor de la Fundatia “Casa Lidia` – Domnesti, Jud. Ilfov. “Casa Lidia` este o casa de copii care ii ajuta pe copiii abandonati sau orfani, sa traiasca intr-o familie si sa-si cladeasca propria lor viata;

– copiilor participanti la  evenimentul “ In asteptarea lui Mos Craciun` organizat in parteneriat cu Asociatia “Coloram zambete` si Scoala de Dans “Dance World` din Bucuresti, desfasurat la Teatrul “Ion Creanga` din Capitala. In cadrul acestui spectacol, elevii scolii de dans au incantat spectatorii cu dansurile prezentate si coregrafiile impresionante. La final, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, alaturi de Mos Craciun, au oferit tuturor copiilor diplome si cadouri;

– elevilor Scolii nr. 1, Pantelimon – Ilfov, elevi ce provin din familii cu posibilitati financiare reduse;

– varstnicilor cu posibilitati materiale precare, din cadrul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor `Omenia` ;

– copiilor de la Sectia de Oncologie – Spitalul “Marie Curie`, Bucuresti;

– familiilor nevoiase din localitatea Podu Olt, jud. Brasov.

Pe aceasta cale, le multumim partenerilor care ne-au sprijinit in demersul  nostru de a aduce un strop de bucurie in aceasta perioada a Sarbatorilor de Iarna, celor mai putin norocosi.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal