Reprezentanti A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la sedinta Consiliului Consultativ din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentanti A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la sedinta Consiliului Consultativ din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei

Astazi,  19.11.2013, reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons au participat la sedinta Consiliului Consultativ din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei.

In cadrul intalnirii s-a facut analiza privind impactul, in Piata de Echilibrare, al aplicarii Ordinului A.N.R.E. 60/2013 privind aprobarea instituirii unor reguli pe aceasta piata. De asemenea, s-au discutat prevederile Proiectului de Regulament de furnizare a energiei electrice la clientii finali si chestiuni referitoare la Proiectul de Ordin pentru modificarea Ordinului nr. 24/2013 pentru aprobarea Metodolgiei de alocare a cantitatilor de gaze naturale rezultate din activitatea de productie necesare acoperirii consumului pe piata reglementata.

 InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu