Compania SC HELL ENERGY SRL anunță rechemarea de la consumatori a produsului Hell Energy Drink Focus lotul L1161D01, ca urmare a informării primite de la unul din furnizorii săi, care a precizat că în compoziția materiei prime s-a depistat oxid de etilena.
Conform analizelor efectuate la un laborator acreditat din Ungaria, oxidul de etilena se afla sub limita de detectie in produsul finit, bautura energizanta Hell Energy Drink Focus.
Rechemarea de la consumatori a bauturii energizante se refera doar la lotul mentionat.
Celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme.

Sfaturi pentru consumatori: Daca aţi achiziționat unul sau mai multe bucati din produsul cu lotul impactat și doriți să solicitați rambursarea costului, vă rugăm să le returnați, la magazinul de la care ați cumpărat, până la data de 27.09.2021. Contravaloarea va fi restituită prin prezentarea bonului fiscal.
Consumatorii care au întrebări suplimentare sunt rugați să contacteze HELL ENERGY SRL la: office@hellenergy.ro. Această rechemare a fost inițiată în interesul consumatorilor noștri.

SURSA: ANSVSA

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal